Moderna proizvodnja – start

14/6/2015 | Kategorije: Blog

Moderna proizvodnjaOvaj članak je kratko predstavljanje online magazina Moderna proizvodnja.

Portal Moderna proizvodnja je namijenjen sudionicima u oblasti mašinske proizvodnje. Želja nam je da portal bude interesantan kako proizvodnim firmama, tako i njihovim dobavljačima. Portal je napravljen kao dvojezični. Osnovni jezik je označen kao (BS/HR/SR/ME – bosanski, hrvatski, srpski, crnogorski), koji se odnosi na region na koji je portal prvenstveno usmjeren. Drugi jezik na portalu je (EN –Engleski) čime je portal otvoren i za šire sudjelovanje.

Portal Moderna proizvodnja je podijeljen na više kategorija i stranica.

U kategoriji Blog i u odgovarajućim podkategorijjama se smještaju stručni članci. Članke mogu slati i korisnici portala, uvažavajući tematsko područje koje pokriva portal i vodeći računa o ne povrjeđivanju autorskih prava. Svi dijelovi članka (tekst, slike, …) ne smiju biti nelegalno preuzeti iz bilo kojih izvora.

U kategoriji Proizvodi korisnici portala mogu slati objave svojih proizvoda. Objave su u formi članaka, sa mogućnošću postavljanja istaknute slike, koja se prikazuje na početnoj stranici nakon unosa objave.

Stranice Proizvođači i Dobavljači predstavljaju tabelarni prikaz firmi koje pošalju potrebne podatke za prikaz. Firma se može prijaviti u više raspoloživih kategoorija. Također, firma može biti predstavljena i kao Proizvođač i kao Dobavljač.

Stranica Događaji predstavlja tabelarni prikaz objava događaja.

U kategoriji Vijesti se smještaju vijesti vezane za mašinsko-proizvodnu djelatnost.

Za sve navedene objave dati su odgovarajući obrasci za lagan unos podataka. Prilikom unosa bilo kojeg sadržaja treba voditi računa o ne povređivanju bilo čijih autorskih prava.

Korisnicima portala su također na raspolaganju Forumi, sa mogućnošću otvaranja bilo kojih tema vezanih za mašinsko-proizvodnu djelatnost.

Ovo je početak djelovanja portala Moderna proizvodnja. U toku rada će se vršiti potrebne korekcije, podešavanja i unapređivanja. Zahvalni smo svim korisnicima koji pošalju svoje primjedbe i sugestije vezane za ovaj portal.

Nadamo se da će te provoditi ugodno vrijeme uz portal Moderna proizvodnja.

Želimo Vam puno uspijeha u radu.

Moderna proizvodnja
mp-mag.com

Tagovi: ,

Komentarišite